Abdurrahim Karakoç Ortaokulu

Vizyon: Eğitim odaklı yenilikçi ruhumuzdan güç alan çalışkan personelimizle faaliyet gösterdiğimiz bilim, sanat, kültür ve spor gibi insanı ilgilendiren her alanda hedef kitlemizin hayatına değer katarak, bölgemize ve ülkemize ışık tutan saygın bir kurum olmak.

Misyon: Abdurrahim Karakoç Ortaokulu olarak öğrencilerimizi; sağlıklı iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlerimizin yanında evrensel değerlere de inanmış, sorumluluk üstlenebilen, teknolojiyi yerinde kullanan, faydalı uğraşları olan, üretken ve yenilikçi, araştıran, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine sahip çıkan, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti’ ne yürekten bağlı; insana, topluma ve tabiata saygılı fertler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 7.50-19.30
Isınma: KOMBİ- DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Tel(0312)527 3021

WEB - https://abdurrahimkarakocokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. CENGİZ TOPEL CAD. ABDÜRRAHIM KARAKOÇ ORTAOKULU BLOK NO: 16 PURSAKLAR / ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YAKIN BİR NOKTADIR. OKULUMUZA SIHİYE KÖPRÜSÜNDEN 439 NOLU OTOBÜSLE GELEBİLİRSİNİZ

Ulaşım MİNİBÜS-OTOBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ULUSA 10 KM UZAKLIKTADIR.