SIFIR ATIK  VE OKULUM TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA İL MİLLİ EĞİTİM VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZA YAPILAN ZİYARET

SIFIR ATIK VE OKULUM TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA İL MİLLİ EĞİTİM VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZA YAPILAN ZİYARET

Okulumuza 'Sıfır  Atık  Eğitim Projesi İşbirliği '' ve ''Okulum Temiz Belgelendirme Programı'' kapsamında kontrollerin yapılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Mdr. Yrd. Sayın İsmail ÇETİNKAYA, Şube Mdr. leri Sayın Y. Ziya YILDIRIM, Şefika BİÇER, Turgut ÜNAL, İSG Koordinatörü Uğur AKTEPE, Sağlık Brm. Koord. Melek ÖZER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa KILIÇGİL, İlçe Şube Müdürleri Battal AKMAN ve Erol İTİŞGEN, İlçe İSG Uzm. Ahmet Cenap YILMAZ, Okul Sağlığı Meral CANPOLAT ve Saniye KANAT okulumuzu ziyaret ettiler.

11.05.2022 1036

11-05-202211-05-202211-05-2022