34 ÖĞRENCİMİZE BAYRAMLIKLARI HEDİYE EDİLDİ

34 ÖĞRENCİMİZE BAYRAMLIKLARI HEDİYE EDİLDİ

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN,

Geleneğimizde bayramların ayrı bir yeri vardır. Çünkü bayramlar kaynaşma ve paylaşma anlarıdır. Her bayramın kişinin dünyasında bıraktığı sevgi izleri farklıdır.

Bayramın coşkusu, bayram gelmeden başlar. Çocukların bayram sevinci yaşamasının sebeplerinden bir tanesi de bayramlık kıyafetlerdir. Çocuklar için alınan bayramlık kıyafetlere gösterilen özenin çocuklar için önemi büyüktür.

Neredeyse her bayram öncesi bayramlık almak, bayramın ilk günü yeni kıyafetler giyme sevinci, hatta alınan kıyafetleri başucuna koyarak uyumak...tüm bunlar bir çocuk için çok tatlı heyecanlardır.

Aburrahim Karakoç Ortaokulu öğretmenleri olarak toplumsal sorumluluk anlayışı ile maddi imkanı yetersiz çocuklarımıza en azından bir bayram mutluluğu yaşatmak istedik. Okulumuzda eğitim gören özel eğitim sınıfı da dahil olmak üzere  5,6,7 ve 8. sınıflardan  34 öğrencimizin her birine 300 TL değerinde hediye çeki vererek siz değerli çalışma arkadaşlarımın ve bu anlamlı iyilikten haberdar olan hayırsever bağışçıların sayesinde kendi istedikleri bayramlıkları almalarını sağladık. Bağışlarınız bayram öncesi öğrencilerimize çoktan ulaştı.

Bu iyiliği düşünen ve hayata geçiren Ahmet Öztaş ile  Hatice Sağsöz  öğretmenlerime,katkı veren Canan Karabiber Hanım'a , Rehberlik servisimize, müdür yardımcısı arkadaşlarıma,tüm öğretmenlerime ve hayırseverlere desteğiniz için teşekkür ederim.

Bayramınız Kutlu Olsun.

Malik ARTUK

Okul Müdürü

29.04.2022 982

29-04-2022